Priscila Perales

IME: Silvia Priscila Perales Elizondo
DATUM ROJSTVA: 24.2.1983
DRŽAVA: Mehika

Priscila Perales se je prvič preizkuša kot igralka v Evi Luna. Mlada lepotica je leta 2005 zmagala na tekmovanju Nuestra Belleza México, dve leti kasneje je postala Miss International na Japonskem, v tistem letu pa je debutirala kot zlobnica po trdih pripravah v Los Angelesu.
»Tečaje igre sem imela na Universidad de California v Los Angelesu. Bili so usmerjeni v film in televizijo. Sem srečna. Poklicali so me producenti z Univisiona in Venevisiona in mi ponudili vlogo zlobnice, ki me je navdušila, sploh zato, ker je moja prva,« navdušeno pripoveduje Priscila.
Mladenka, ki je živi v Los Angelesu se je za potrebe snemanja preselila v Miami, kjer je sodelovala z Guyjem Eckerjem, Susano Dosamantes, Frances Ondiviela, Blanco Soto in Juliánom Gilom. »Počutila sem se zelo hvaležno, ker sem delala z velikimi igralci, ki so me zelo dobro sprejeli. Zelo sem zadovoljna, da sem lahko bila del te družine, ker sem se tako vsak dan nekaj novega naučila kot igralka«, pravi novopečena igralka. »Poleg tega je Miami prečudovit. Zagotovo je to eno najboljših daril, ki mi ga je prineslo leto 2011, sploh zato, ker sem se že več let pripravljala za to priložnost. Zagotovo je bila to zelo zanimiva priložnost zame, ker so telenovele polne drame, zapletov in čustvenih situacij«, še doda Priscila. S svojim novim delom je odkrila sposobnosti, ki jih ima kot igralka, ker je učenje na delavnicah nekaj povsem drugega kot delo na setu. Toda ni bilo vse rožnato, saj so snemanja dolgotrajna in zelo izčrpljujoča, toda vseeno jih je uživala maksimalno. »Po nekaj dnevih dela sem se zavedla, da gre za zelo naporen tempo, ki vključuje zelo notranje analize in popolno predajo, toda prav tako sem ugotovila, da navkljub vsemu temu, ne bi počela ničesar drugega«. Moj lik v Evi Luna je zvit in odločen, ki ima egoistične namene, kar me je zelo zabavalo. »Nenehno moram delati psihoanalizo lika in ugotavljati, kako bom upodobila bodisi njene vrline bodisi njene slabosti. Igranje je zame konstanten izziv, kar me hrani. Brez izzivov namreč hitro izgubim motivacijo«. Ena izmed dobrih stvari je tudi ta, da jo vsi soigralci vseskozi podpirajo, ker vedo, da sem prvič snemala telenovelo. »Prejela sem veliko podpore in dobrih nasvetov s strani igralske ekipe in ljudi, ki delaj za kamerami, kar mi je zelo pomagalo. Zelo sem vesela, da sem kariero začela ravno v tej telenoveli, ki jo je Univison predvajal ne samo po celotni ZDA, temveč tudi v Kolumbiji, Venezueli, Portoriku, v Evropi«.
Zavedam se, da se igralci nikoli ne nehajo učiti, zato se še vedno pripravljam z igralko Adriano Barraza. »Je odlična učiteljica in izjemna ženska, ki mi je tudi dajala napotke na snemanju Eve Lune, zato zelo dobro ve, na katerem področju se moram še izboljšati. Rada se razvijam v svoji igralski karieri, ki mi dovoljuje, da raziskujem različne aspekte v moji notranjosti«.

Telenovele
“Corazón Valiente” … Nelly (Telemundo 2012)
Eva Luna” (POP TV)… Liliana (Univision, Venevision 2010-2011)