Lusiana Lopilato

Lusiana Lopilato

IME: Luisana Loreley Lopilato de la Torre
DATUM ROJSTVA: 18.05.1987
DRŽAVA: Argentina

Igralka rojena v Buenos Aires-u je zaslovela predvsem z nadaljevanko Rebelde Way je pa tudi model in pevka. Bila je član skupine Erreway med leti 2002 in 2005. Kot model dela za znamki 47 Street in Promesse. Od leta 2006 pa je njen fant argentinski tenisač Juan Monaco. Lu kot ji mnogi pravijo spada med najpopularnejše ljudi v Argentini.

Telenovele
”4×4”…Nina (Cris Morena 2008)
”Alma Pirata”…Allegra/Reinita (Cris Morena 2006)
”Los secretos de papá”…Camila (Pol-Ka 2004)
”Los pensionados”…Kathy/Martina (Pol-Ka 2004)
”Rebelde Way”…Mia Colucci (Cris Morena 2002)
”Chiquititas”…Luisana Maza (Telefe 1999)

Serije
”El Capo” (2007)
”Casados Con Hijos” (2005)
”Teléfono descompuesto” (2005)
”Chiquititas, la historia”…Luisana Maza (2001)

Film
”Plumiferos”…Feifi (2008)
”Erreway 4 Caminos”…Mia (2004)
”Chiquitas, Rincón de Luz” (2001)
”Un Amor en Moises Ville” (2000)
”Chiquititas: Rincón de luz”…Luisana Maza (2001)

Gledališče
”La cenicienta” (2008)
”Arlequin, Servidor de dos Patrones” (2007)

Diskografija
”TBA” (2008)
”Alma Pirata” (2006)
”Memoria” (2004)
”Tiempo” (2003)
”Senales” (2002)
”Rincón de Luz” (2001)
”Chiquititas 2001” (2001)
”Chiqutitias 2000” (2000)
”Chiqutitias 1999” (1999)
”Chiquititas 1998” (1998)